tiistai 26. helmikuuta 2013

Koiramainen case töissä

Hau-hau-hauska yhteensattuma!
Viimeisen koulutyön perheelle keksin ison koiran haasteeksi materiaaleille. Nyt mulla on oikea keissi jossa 5 isoa kotikoiraa. Tämä asettaa melkoiset haasteet etenkin lattialle. Lattiaksi onkin tulossa lukkopontillinen vinyylilankku. Talo tulee maanläheisillä ruskean ja valkoisen sävyillä. Katsotaan jos emäntä antaa luvan julkaista ennen ja jälkeen kuvat. Koirat tulee huomioida myös seinissä jotka pääasiassa maalataan puhtaanapidon helpottamiseksi. Ehkä niihinkin jotain extraa keksitään...

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Koulutehtävä jumittaa

Hmmph. Nyt ei kulje ei. Aika viilettää oikeissa töissä ja "oikeiden asiakkaiden" projekteissa, on tehty keittiöö, olkkaria, makkaria, kodinhoitohuonetta... Lisäksi sain kuntoilukipinän ja ramppaan salilla monta kertaa viikossa. Lisäksi tietty koiraharrastus. Ai niin ja ne lapset... Mutta nyt taas deadline painaa päälle ja jotain täytyy saada aikaiseksi.

Tehtävänä on suunnitella tilamuutos olohuoneeseen 4 henkiselle perheelle omakotitaloon. Pohja on kaikilla sama, budjetti vapaa. Ehkä lähden faktoista liikkeelle eli keksin perheen ja sen taustat jotka vaikuttavat toimintoihin. Toisaalta olkkarin toiminnot ei kyllä kauheasti riipu perheestä. Kai.

Sisustustyylin vois nyt ottaa jonku vähän erilaisen. Siis erilaisen mitä itselle tekisin. Täytyykin vähän selailla lehtiä... päivätyössäni törmään päivittäin siihen, että oma maku ei saisi vaikuttaa mitä asiakkaalle tarjoan.

lauantai 9. helmikuuta 2013

Lisää lahjoja

Sain äidiltäni lahjaksi pitkävartiset villasukat! Aivan ihanat!
 

 
Mukavia talvisia päiviä sinulle, nautitaa kauniista luonnosta!