sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Raivausta osa 785 tai jotain

Olen raivannut kotiani jo yli kolme vuotta. Olen pyrkinyt ja pyrin edelleen kohti vähempää. Tavaraa on kannettu selvästi enemmän ulos kun sisään. Kuitenkin kun kuukaudet ja vuodet vierii, lapset kasvavat ja vuodenajat vaihtuvat pääsee koti repsahtamaan. Nurkkiin kertyy kaikenlaista.

Kesä ja syksy oli tosi kiireisiä. En ehtinyt enkä jaksanut tehdä kuin pakolliset. Nyt lomalla huilasin muutaman päivän ja sitten pääsin vauhtiin. Löytyi herkullisia kohteita joissa todellä pääsi hommiin.

Ekan kunnon ahkeroinnin tuloksena ainakin viisi pussillista roskiin, kaksi annosta paperinkeräykseen, yksi kassillinen tietoturvajätettä luottamustoimista, kaksi pussia uffelle... huh!

Siinä sivussa tuli mapitettua muutama lappu, vietyä yksi kirje ja yhdistyksen lasku maksupalveluun. Tyhjät pullot ja tölkit auton perään ja autosta muutama roska pois. Tehokas päivä. Ja selvitin myös pari miljoonalaatikkoa.

Kirpparille lähtee iso laatikko ja pussi, osan sain heti myytyä netissä. Huikee fiilis! Ehkä ihan pakko jatkaa huomenna

lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulu on...

jo ovella. En ole mikään jouluihminen. En halua askarrella enkä ripustella kotia täyteet koristeita. Lapsille joulu on tärkeä ja niille haluan jättää muistoihin kivoja, melko vaatimattomia jouluja.

Itselle tärkeimpiä joulujuttuja ovat joulurauhan julistus ja haudoilla käynti. Rauhalliset aamut ja pitkät tylsät päivät. Sen jälkeen virtaa riittää vaikka mihin.

Toivottelenkin teille kaikille leppoisaa joulua! Eikä suotta hötkyillä liikaa, kyseessä on kuitenkin vain muutama päivä vuodesta.

ps. oli tähän kuvakin valittuna mutta tabletti ei halunnut tehdä yhteistyötä...