tiistai 25. helmikuuta 2014

Talvilomapuuhia


Talvilomasta tulikin kelien puolesta kevätloma. No se sopii kyllä, meiltä ei innokkaita hiihtäjiä löydy ja luistelu ei ulkojäillä ole juuri onnistunut.






Joten hei vaan, ja nähdään näiden kamojen kanssa loppuvuodesta! Mukavaa kesää autotallissa!
Fillarit pääsee samalla kevätlaitumille.



lauantai 22. helmikuuta 2014

Remonttihommia

Muutama viime viikko on hujahtanut remonttikohteessa ja pian se on valmis. On muuten aika siistiä.

Aamulla pakkaan eväät ja kahvitauolla istahdetaan laminaattikasan päälle hörppäämään kahveet ja kaivetaan eväsleivät kipporvaaresta. Joka päivä tulee valmista ja kokonaisuus hahmottuu selvemmin ja selvemmin. Ymmärrän hyvin että monet viihtyvät remonttireiskana.



Ilmassa on muuten jo kevättä eikös vaan? Ja meillä alkoi lapsilla talviloma.
Mukavaa viikkoa kaikille!



sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sisustushajatelmia kevään kynnyksellä

Päivä pitenee, valoisuus lisääntyy. Aurinko saisi paistaa enemmänkin. 

Mutta kevät aiheuttaa monille sen, että katselee kotiaan vähän eri silmillä. 

Kaipaa pientä muutosta ja mikäli sisustuslehtiä on uskominen niin sohvatyynyillä ja torkkupeitoilla se onnistuu helpostin. Näin kivalta ne näyttää meillä.





Punainen on kiva talven väri, harmaa tylsä perusväri joka kaipaa kirkkautta kaveriksi ja aina muodissa on musta-valkoisuus. Onpa tyylikästä! 
Asettelusta vastaa meillä joka päivä 3 aikamiespoikaa, joskus myös koira ja kissat. 

Ja totta kun puhutaan, heittäisin kaikki pois mutta meillä usein joku torkkuu sohvalla ja sisälämpötila on aika matala niin ei kyllä illalla väsyneenä tarkene ilman peittoa. Että näin meillä.

Mukavaa uutta viikkoa sinulle!



sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Mä inhoon!

Laatikoita, pahvilaatikoita, muovilaatikoita, koreja. Kyniä, viivottimia, kynäpurkkeja, tusseja. Hyllyjä, työpöytiä, konttorituoleja. Nitojia, reiittimiä. Maalipurkkeja, liuottimia, pesuainepulloja... Ja mä inhoon kaikkee tavaraa. Koriste-esineitä, tekokukkia, tauluja. Tarjoiluastioita, purkkeja, purnukoita. Mutta eniten kaikesta mä inhoon PAPERIA! Sanomalehtiä, aikakauslehtiä. Esitteitä, erityisesti esitteitä. Paperilaskuja, lähetteitä, rahtikirjoja. Myyntiraportteja, varastoraportteja, palkkalaskelmia. Ja mappeja. Eri kokoisia ja värisiä mappeja. Välilehtiä. Paperi inhottaa ja ällöttää, sitä on ihan liikaa tässä maailmassa. Turhaa paperia. Huh, kylläpä helpotti.