keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Koukussa lehtiin

Nyt kun olen jo pari vuotta raivannut kotiani ja pyrkinyt vähempään, huomaan kerta toisensa perään että en vaan voi vastustaa kauniita lehtiä. No tänään kun makselin laskuja sain vimman ja lopetin kaikki itselleni tulevat lehdet. Lapsille tulee Aku Ankka, joka saakin jatkua.

Oheisessa kuvassa vähän osviittaa millaisista määristä puhutaan, jos nyt on sattunut tilaamaan 3-4 kivaa ja kaunista lehteä. Useimmin näistä ilmestyy Kodin kuvalehti, joka tulee kaksi kertaa kuukaudessa, muut harvemmin. Ja tässä kuvassa olevat lehdet ovat tosiaankin kaikki tältä vuodelta, vaikka Kodin kuvalehtiä siinä ei taida edes olla ja niitäkin olen kantanut äidilleni luettavaksi.




Kotiin tuotava posti on ongelmallista. Ellemme olisi yrittäjäperhe, saattaisimme todellakin kieltää ilmaisjakelut ja mainokset, mutta nyt se ei oikein käy. Toisaalta sisustusalan opintoni vaatii seuraamaan trendejä eli juuri näitä lehti. No nyt ne kaikki on lopetettu laskutuskauden loppuun. Eli joskus ensi vuonna ne alkaa hiljalleen loppua. Hyvä näin.

Näiden tilattujen lehtien lisäksi laatikkoon kannetaan aina kuun vaihteessa valtava määrä kauppaketjujen, pankkien, vakuutusyhtiöiden, yhdistysten yms omia lehtiä. Mitenköhän niistä pääsis eroon? Vai pitäiskö samalla lopettaa kaikki etukortit? Tätä täytyykin vähän pohtia.

PS. Pakko tunnustaa että mitään tämän vanhempia lehtiä minulla ei ole missään jemmassa. Siltä osin olen elänyt kuten opetan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti