lauantai 26. tammikuuta 2013

Tuoksuilla sisustaminen

Olin tänään hyvän ystäväni luona Partylite kynttiläkutsuilla. Esittelijä oli minulle ennestään tuntematon, mutta ihastuin nopeasti hänen tyyliinsä kertoa tuotteista.

Esittelijä kertoi kivasti eri tuoksujen merkityksestä mielialaan ja virkeyteen. Niin ja tietenkin siitä, että hyvä tuoksu kotona lisää viihtyvyyttä. Erityisesti mieleeni jäi Fresh home tuotteet, joissa oli erilaisia tuoksuja juuri kodin eri tiloihin. Toinen sarja on Kielletty hedelmä, jotka ovat makuuhuonetuoksuja. Oli myös sarja jonka tuoksujen nimet oli be happy, be lively ja be relaxed. Eli tuoksuilla voit virkistää tai rentouttaa mieltäsi. Myös puhtaalla, raikkaalla tuoksulla luot kotiisi ihanan tunnelman joka rentouttaa työpäivän päätteeksi.

Täytyykin perehtyä tuoksuihin lisää. Nyt kun sisustusta muutenkin opiskelen. Mielestäni sisustus ei ole vaan värejä ja tyylejä. Enemmänkin tunnelmaa ja hyvää mieltä, toimivaa ja käytännöllistä.

Hyvää viikonloppua!
Kuvan omatekoiset kynttilät on tehty vanhoihin leivosvuokiin




PS. Kerron lisää tuoksuista kunhan ensin ostokseni kotiutuvat... alla kuitenkin kuva ahaa-ostoksestani. En juuri osta mitään sisustussälää, mutta tämä jotenkin vaan hyppäsi kyytiin.


sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Tapettien valintaa...

...asiakkaalle nimittäin.

Asiakkaalla ei ollutkaan ihan perushuonekalut vaan tummat tammiset tyylihuonekalut. Rouva toivoi vaaleita seiniä ja selkeää ilmettä.

Sain melko pian vision raidoista. Sillä se jos mikä on selkeää ja päästää kauniit huonekalut oikeuksiinsa. Mutta nykyaikaiset vai vanhaa henkivät? Riittääkö yksi tapetti vai lisätäkö tehoste? Jos, niin minne? Olohuone oli pitkän mallinen, toisessa päässä ruokaryhmä, keskellä yksi kalusto ja toisessa päässä arkiolohuone.

Pyysivät ideoita myös makkariin sekä vierashuoneeseen. Saman kirjan tapettia vai jotain ihan muuta.

Oli mulla pari kuvaakin tapeteista mutta en saa tabletilla siirrettyä.

torstai 10. tammikuuta 2013

Apua!

Nyt jännittää ja itseluottamus on kadoksissa.

Maanantaina menen ihan ventovieraaseen taloon suunnittelemaan koko talon sisäpinnat uusiksi. MINÄ!

Luojan kiitos katto ja lattia pysyy ennallaan. Kattona juuri peittävällä maalattu paneli ja lattialla parketti. Kuulemma talo on 80-luvulta. Asukkaina eläkeikäispariskunta, jotka haluavat apua seinien maalaukseen ja tapettivalintoihin. Siinä kaikki mitä tiedän. Ja että kaikki tapahtuu nopealla aikataululla.

Mistä hitosta minä osaisin auttaa!? Miten voisin valmistautua etukäteen? Mitä teen paikan päällä muuta kuin pyörin ja ihmettelen? Mitä kysyn? Mitä mittaan? Ei hemmetti...

Täytyy kai ottaa ainakin kamera (tablettitietokone!) mukaan sekä mitta. Niin ja kynä sekä paperia. Entä otanko värimalleja tai tapettimalleja? Pitäiskö etukäteen jo päättää mitä tapettia aion tarjota? Entä jos siellä on erikoisia huonekaluja? Tuskin mitään ikeaa ainakaan.

Täytyy kysyä että koska en aio suunnittelutyöstä velottaa niin saanko dokumentoida projektin. Silloin tekin pääsisitte mukaan ja voisitte kommentoida.

Huhheijaa vaan... mutta huomenna koulupäivä ja aiheena materiaalit. Luulen että mun vahvimpia osioita, sillä työskentelen kuitenkin materiaalien keskellä. Lähden kuitenkin sillä mielellä että opin uutta. Ainakin tapaan taas koulukaverit ja päästään rupattelemaan.

PS. Kirjasto valmistui eilen illalla ja palautettavat paperit sain työpäivän aikana tehtyä. Töissä kun on mahdollisuus printata A3 kokoa ja vielä värillisenä. Tuli makeet julkisivukuvat. Tulee tänne nähtäväksi myöhemmin (sillä nyt ne on tietenkin työkoneella).