lauantai 26. tammikuuta 2013

Tuoksuilla sisustaminen

Olin tänään hyvän ystäväni luona Partylite kynttiläkutsuilla. Esittelijä oli minulle ennestään tuntematon, mutta ihastuin nopeasti hänen tyyliinsä kertoa tuotteista.

Esittelijä kertoi kivasti eri tuoksujen merkityksestä mielialaan ja virkeyteen. Niin ja tietenkin siitä, että hyvä tuoksu kotona lisää viihtyvyyttä. Erityisesti mieleeni jäi Fresh home tuotteet, joissa oli erilaisia tuoksuja juuri kodin eri tiloihin. Toinen sarja on Kielletty hedelmä, jotka ovat makuuhuonetuoksuja. Oli myös sarja jonka tuoksujen nimet oli be happy, be lively ja be relaxed. Eli tuoksuilla voit virkistää tai rentouttaa mieltäsi. Myös puhtaalla, raikkaalla tuoksulla luot kotiisi ihanan tunnelman joka rentouttaa työpäivän päätteeksi.

Täytyykin perehtyä tuoksuihin lisää. Nyt kun sisustusta muutenkin opiskelen. Mielestäni sisustus ei ole vaan värejä ja tyylejä. Enemmänkin tunnelmaa ja hyvää mieltä, toimivaa ja käytännöllistä.

Hyvää viikonloppua!
Kuvan omatekoiset kynttilät on tehty vanhoihin leivosvuokiin




PS. Kerron lisää tuoksuista kunhan ensin ostokseni kotiutuvat... alla kuitenkin kuva ahaa-ostoksestani. En juuri osta mitään sisustussälää, mutta tämä jotenkin vaan hyppäsi kyytiin.


1 kommentti:

  1. Joskus "erehdyin" ostamaan Party Liten tuoksukynttilöitä. Olivat ihania, mutta erehdys se oli sen takia, etten muistanut huomioida perheeseemme kuuluvaa migreenipotilasta :(.
    Vaikka tuoksu oli omasta mielestäni lievä, siitä aiheutui samantien hirvittävä kohtaus pojalle.
    Muuten ovat laadukkaita (ja arvokkaita..).

    VastaaPoista